ŞANLIURFA / VİRANŞEHİR - Ayaklı Ortaokulu

Öğrencilerimizle birlikte hazırlanan sergimiz gösterimdedir.

Nis

Bugün, okulumuzun bahçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mızı velilerimizin de katılımıyla coşkuyla kutladık. Okulumuzun anasınıfdan başlayarak bütün kademelerdeki öğrencilerimizle öğretmenleriyle hazırladıkları gösterilerle eğlenceli anlar yaşattılar.

Nis

07/04/2023 Cuma günü okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimize yönelik gerçekleştirdiğimiz Yangın Tatbikatı sorunsuz şekilde sona ermiştir. Öğretmen ve öğrencilerimizi yangınların çıkış sebebi ve yangınlara müdahele şekli konusunda tatbikatla bilinçlendirdik.

Nis

12/10/2022 Çarşamba günü okulumuzda öğrenci ve öğretmenlerimizle birlikte deprem tatbikatımızı başarıyla sonuçlandırdık. Öğrencilerimize doğal afetlerden biri olan deprem ile ilgili bilgi verip bu tür doğal afetlere her an hazır olmamız gerektiğini vurguladık.

Okulumuzda 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi Etkinliklerle Kutlandı